levá dekorace článkupravá dekorace článku
22.06. 2015

Udělení titulu Fakultní škola

Udělení titulu Fakultní škola

V pondělí 15. 6. 2015 od 10.00 hod. se konalo slavnostní předání titulu Fakultní škola Přírodovědecké fakulty UJEP v Ústí nad Labem Vyšší odborné škole obalové techniky a Střední škole Štětí. Titul byl škole předán na dobu pět let děkanem fakulty, Doc. RNDr. Jaroslavem Pavlíkem, CSc. za účasti proděkana pro studium RNDr. Martina Švece, Ph.D. a vedoucího katedry informatiky RNDr. Jiřího Škvora, Ph.D.

Pro udělení titulu Fakultní škola musí vybraná střední škola splňovat určitá hodnotící kritéria, na jejichž základech jim může být titul udělen. „Máme šanci zvyšovat kvalitu výuky, a to je zajímavé jak pro samotné studenty, tak i jejich rodiče. Titul Fakultní škola je pro nás punc kvality,“ zhodnotil spolupráci ředitel VOŠ a SŠ Štětí PhDr. Jiří Konvalinka.

Uzavření této spolupráce přinese střední škole možnost využívat odbornou pomoc ze strany akademických pracovníků, vybavené laboratoře, exkurze atd. „Chceme studentům středních škol přiblížit, jak vypadá nejen vysokoškolské prostředí a studium, ale také vědecká a výzkumná činnost, které se mohou při studiu na naší fakultě věnovat,“ říká děkan PřF UJEP doc. RNDr. Jaroslav Pavlík, CSc.

Webové stránky VOŠ a SŠ Štětí

Štětská VOŠ se stala fakultní školou


IMG_3450.JPG
IMG_3451.JPG
IMG_3463.JPG
IMG_3472.JPG
IMG_3479.JPG