levá dekorace článkupravá dekorace článku
21.06. 2010

Horké tipy na (horké?) léto

Vážení a milí studenti! Čas letního volna se nezadržitelně blíží a my vám přinášíme několik horkých tipů na to, jak jej strávit!

 

1) ZOO Ústí nad Labem - Kontrola fakultního medvěda. Poslední volňásky!

 

Myanmar + Barma 05.JPGPR oddělení Přírodovědecké fakulty rozdává posledních 20 volňásků do Zoo. Kdo dřív přijde, ten dřív mele. Zkontrolujte našeho Balúa. :)

 




2) Aquacentrum Teplice - Plavte se slevou!

 

BAZÉN + brouzdaliště,tobogán.jpgtobogán.jpg

Jeden z partnerů Přírodovědecké fakulty UJEP, Aquacentrum Teplice, nabízí studentům i zaměstnancům PřF zajímavé slevy na poskytované služby. Plavte levněji!

 

 

 

50,- Kč / 2 hodiny pobytu v bazénu / osoba (případně 30,- Kč / hodina / osoba)

120,- Kč / kurt / hodina - dopolední squash - do 15,00 hod

190,- Kč / kurt / hodina - odpolední squash - od 15,00 hod

Doporučená záloha: 200,- Kč / osoba

U squashových kurtů je třeba  provést  rezervaci.

Při uplatňování slevy je nutné předložit studentský index nebo identifikační kartu zaměstnance (pracovníkům na požádání vystaví PR oddělení).

Další info na http://www.aquacentrum-teplice.cz/.

 

3) Jesenka - Podzimní škola Společnosti pro Fair Trade

 

Společnost pro Fair Trade zve na Podzimní školu o spotřebitelských kampaních, odpovědné spotřebě a dalších zajímavých informací týkajících se obecného rozhledu a přirozené občanské angažovanosti.

Jesenka od 9. do 12. 9. 2010 v Evropském školicím centru v Litomyšli. Účastníky prodlouženého víkendu čekají zajímaví hosté a přednášky, interaktivní workshopy a hry, debaty a diskuze, aktivity indoor i outdoor. Potkat se budete moci nejen s lidmi ze Společnosti pro Fair Trade, ale také s hosty z jiných organizací, kteří se věnují rozvojové problematice, lidským právům či udržitelnému rozvoji.

Zajímá vás proč a jak děláme spotřebitelské kampaně? Chtěli byste se sami aktivně zapojit?
Zajímá vás koncept fair trade? Chcete vědět víc o tom, jak fair trade souvisí s rozvojovou problematikou a co se v tomto směru děje ve světě a v Čechách?
Zajímá vás, co je korporátní odpovědnost, jaký je vztah mezi nerovností a rozvojem a jak můžete být vy sami aktivní v oblasti lidských a pracovních práv?

Pro bližší informace a přihlášky pište na bara.mrazkova@fairtrade.cz nebo volejte na 777 560 609. Uzávěrka přihlášek je 2. 9. 2010. Účastnický poplatek 200 Kč pošlete prosím předem na účet Raifeissenbank 1448011001/5500. Veškeré další náklady hradí Společnost pro Fair Trade.

Další info zde.