levá dekorace článkupravá dekorace článku
28.04. 2010

Velká medvědí soutěž

medved3.jpgS medvídkem Myanmarem, kterému ošetřovatelé říkají Balú, jste se mohli seznámit už v loňském roce. Nyní si dovolujeme oznámit, že jsme se stali hrdým adoptivním rodičem i pro letošní rok.

Podle Ing. Věry Vrabcové, mluvčí Zoo v Ústí nad Labem, se Myanmarovi daří výtečně. Během letošního roku by se měl na několik měsíců přestěhovat k „sousedům" do Děčína, kde by se měl seznámit s jistou mladou medvědí slečnou a po návratu pro něj chovatelé plánují otcovskou roli i doma.

Přejeme našemu svěřenci, ať se mu malí Myanmárci podaří a pro Vás, čtenáře, máme soutěž

O nejlepší fotografii malajského medvěda

Snímky můžete pořizovat do konce letního semestru, uzávěrka soutěže je 21. 5. 2010. Soutěží se o volné vstupenky do ústecké Zoo a kolekci reklamních předmětů Přírodovědecké fakulty.

 

Pravidla soutěže

1. Organizátorem soutěže je Přírodovědecká fakulta UJEP, České mládeže 8, 400 96  Ústí nad Labem

2. Soutěž probíhá od 10. dubna 2010, uzávěrka je 21. května 2010.

3. Soutěže se mohou zúčastnit studenti a zaměstnanci Univerzity J. E. Purkyně.

4. Úkolem soutěžících je vyfotografovat malajského medvěda v ústecké Zoo.

5. Každý soutěžící může zaslat maximálně tři fotografie. Podmínkou účasti v soutěži je zaslání soutěžních fotografií v minimálním rozlišení 1024x768 pixelů a v max. velikosti 2MB na adresu jana.kominova@ujep.cz.

6. Každý soutěžící prohlašuje, že fotografii pořídil osobně, a že má neomezená práva poskytovat dalším osobám práva jejího užití v neomezeném rozsahu.

7. Každý soutěžící prohlašuje, že případné osoby zachycené na fotografii souhlasí se zveřejněním této fotografie.

8. Ze soutěže budou vyřazeny fotografie, které byly pořízeny jiným autorem než je účastník soutěže a které nevyhovují kvalitou nebo rozlišením.

10. Veškeré zaslané fotografie se po skončení soutěže stávají majetkem organizátora, který si vyhrazuje právo nakládat s nimi podle vlastního uvážení a použít je ke svým účelům.

11. O vítězných snímcích rozhoduje porota složená ze zaměstnanců PřF UJEP. První tři místa budou ohodnocena kolekcí reklamních předmětů Přírodovědecké fakulty (termo hrnek, sportovní lahem, skládací nožík, pouzdro na CD a deštník) a volnými vstupy do ústecké Zoo. Ceny budou výhercům předány osobně na děkanátu PřF UJEP během června 2010, nebo zaslány na adresu výherců. Za výhru není možné požadovat finanční náhradu.

12. Organizátor soutěže si vyhrazuje právo kdykoliv v průběhu trvání soutěže pozměnit pravidla, či soutěž úplně zrušit bez udání důvodu.


Helemese, nějaké dárky!
To rozbalování je ale práce!
Co to tam je?!?
Sláma... moment, něco tu voní!
Tý jo! Táááákových dobrot!
To snad ani není možný! Já jsem ale musel bejt hodnej!
Myanmar a Barma
Myanmar a Barma
Myanmar alias Balú
Myanmar alias Balú
Barmo, s čím si to hraješ? :)
Myanmar a Barma
Myanmar a Barma